PDF vs Onet

Bikin PDF untuk my Giant Report hohoho banyaaakk sangaat, lamaaa bangeet jadi daripada bengong as always klik Onet.exe
this is my score, check it out🙂

First click and make the pdf of Chapter 1 – Introduction, the score is :

Gara2 sambil ngedit pdf nya jadinya mati deh, btw ini score tertinggi lho hehe..terus main lagi dan scorenya langsung bikin aku shock, haha..klo deadline otak bener2 lancar, main onet pun cepat sangat😀

tadi dapet score 1000 aja seneng bangeet, ini kok lancar sekali sampe dapet 10 ribu dudududu…..

Udah ah kembali ke pdf my Giant Report🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s